Intensief College

Een intensief college combineert diepgang met compactheid. Door het eenmalige karakter hoeft u niet meerdere data vrij te houden, maar wordt in slechts een dag een bijzonder thema ontrafeld. Binnen vijf a zes uur biedt Bureau Boeiend u een goed opgebouwd, custom essay online interactief en volledig programma over bijvoorbeeld de Gouden Eeuw of de negentiende-eeuwse literatuur.

 

Het programma van elk intensief college is zo ontworpen, dat onderwerpen een aantal keren als een rode lijn terugkomen. Op deze manier ontdekt u verschillende facetten van een verschijnsel en onthoudt u ze ook beter. In het intensieve college over de kunst van de Gouden Eeuw speelt licht een grote rol en zal u vaak worden gevraagd om te letten op de manier waarop licht en lucht zijn weergegeven: van het clair-obscur van de Utrechtse caravaggisten tot de theatrale doeken van Rembrandt en van de wijdse landschappen van Koninck tot de serene verstilling van Vermeer.

 

Door mee te doen, leert u meer dan door alleen te luisteren. Bij Bureau Boeiend zijn alle programma’s interactief; in het intensieve college krijgt u bovendien (facultatieve) opdrachten. Zo wordt u op een niet dwingende manier uitgenodigd om u te verdiepen in het onderwerp en verrassende verbanden te ontdekken.

 

Ga naar de agenda voor prijzen, data en de kaartverkoop.