Lezing op Maat

 

Welke evenementen neemt uw cultuurclub het komend jaar op in de agenda? Hoe zorgt u ervoor dat uw verjaardag origineel wordt? Of uw ledevergadering? Of uw bedrijfsuitje? Bij Bureau Boeiend kunt u een lezing of excursie op maat aanvragen. De onderwerpen zijn heel divers en varieren van datgene wat wij nu en in het verleden geprogrammeerd hebben tot een geheel nieuw onderwerp van uw keuze.

 

Om u een idee te geven welke onderwerpen wij zonder meer kunnen verzorgen, vindt u hieronder een lijstje ter inspiratie: ‘Symboliek’, maar ook ‘Hoe begrijp ik poëzie’, lezingen over diverse steden zoals Parijs, Istanbul of Venetië, specialistische lezingen over Louis Couperus, Claude Monet of Marcel Proust. De volledige lijst vindt u als u op deze zin klikt.

 

Ook voor excursies bent u bij ons aan het juiste adres. Een groepsexcursie naar een door u gekozen museum of een rondleiding door Amsterdam zijn onze specialiteit. Dit is slechts een greep uit het aanbod, dus neem gerust contact met ons op wat er nog meer mogelijk is.

 

Het kan ook kleinschaliger. Wat geeft u iemand die alles al heeft? Een boek loopt het risico op de stapel te belanden en een cd zegt soms meer over uw smaak dan over die van de gelukkige. U kunt daarom een cadeaubon aanschaffen voor een door u gewenst bedrag. De bon blijft een jaar geldig en kan voor elk evenement gebruikt worden.

 

Neem contact op met Bureau Boeiend voor alle mogelijkheden via de contactpagina.