Home / 0
Laden Evenementen
Een mooie rondleiding langs de bekende en minder bekende schatten van het Rijksmuseum.

Het Rijksmuseum is meer dan de zeventiende eeuw. Natuurlijk, Rembrandt zal niet ontbreken tijdens deze tour, maar u ziet vandaag zowel het werk van de grote kunstenaars van de zeventiende eeuw als de minder bekende of zelfs niet bij naam bekende schilders en beeldhouwers. De tour is zodanig opgezet dat u verbanden tussen de kunstwerken waarneemt. We doen zowel de afdeling van de middeleeuwen aan als de negentiende eeuw en natuurlijk de zeventiende eeuw.

Van de vijftiende eeuw tot de drempel van het moderne Nederland; de rondleiding biedt voor ieder wat wils: religieuze schilderijen van Geertgen tot Sint Jans, de weinig bekende rococo en de eregalerij. In het Rijksmuseum raakt u nooit uitgekeken!

Houders van de Amsterdamse Stadspas krijgen 25% korting op de prijs van de excursie. De toegangsprijs voor het museum is niet inbegrepen. Wilt u zo vriendelijk zijn een kaartje met tijdslot om 14.45 uur op vrijdag 3 februari te boeken op de site van het Rijksmuseum? Met een museumkaart is de toegang gratis. Een dag voor de rondleiding ontvangt u een e-mail met de verzamelplaats.

De rondleiding wordt verzorgd door drs. Krzysztof Dobrowolski-Onclin. De kaartjes voor deze rondleiding zijn reeds uitverkocht. Neemt u gerust contact met ons op voor alternatieven.