Home / 0
Laden Evenementen
Alle wegen van de kunst leiden naar Rome. Laaft u zich aan al wat de Eeuwige Stad te bieden heeft van de Oudheid tot de barok.

Rome is zonder meer overweldigend. De hoofdstad van het Romeinse Rijk, van de pauselijke staat en van het moderne Italië heeft zowel de resten van de antieke stad als de mooiste kerken en paleizen uit de renaissance en barok.

In deze lezing ziet u zowel de bekende monumenten zoals het Forum Romanum, als enkele minder beroemde plekken, zoals de San Clemente, de gelaagde kerk waar maar liefst twee oudere godshuizen onder liggen. U volgt ook de ontwikkeling van de SInt Pieter, ziet de inbreng van duizendpoten als Michelangelo en Bernini en volgt de groei en bloei van een van de mooiste steden ter wereld van de oudste resten tot de barok.

De lezing wordt verzorgd door drs. Krzysztof Dobrowolski-Onclin. Vooraf is er gelegenheid om in de Krugerkamer gezamenlijk te dineren. Voor een toepesselijke maaltijd betaalt u € 17,50 ex. drank. Een week van tevoren ontvangt u het menu.