Lezing op maat

Home / Lezing op maat

Hoe zorgt u ervoor dat uw verjaardag origineel wordt? Of uw ledenvergadering? Of uw bedrijfsuitje? Bij Bureau Boeiend kunt u een lezing of excursie op maat aanvragen. De onderwerpen zijn heel divers en variëren van datgene wat wij nu en in het verleden geprogrammeerd hebben tot een geheel nieuw onderwerp van uw keuze.

Een lezing op maat duurt zo lang u wilt, of u drie kwartier tijd hebt of een hele avond. Desgewenst maken we een interactieve online quiz voor uw groep en sturen we een hand-out na. Voor de apparatuur hoeft u niet te zorgen, want zowel de computer, de beamer als de hele bedrading kunnen wij meenemen. Enkele voorbeelden van onze lezingen ziet u in onze actuele agenda of onder het kopje ‘aanbod in het vat’ hier links.

Het kan ook kleinschaliger. Wat geeft u iemand die alles al heeft? Deelname aan een van onze lezingen of rondleidingen in open inschrijving is dan een leuk idee.

Ook voor excursies bent u bij ons aan het juiste adres. Een groepsexcursie naar een door u gekozen museum of een rondleiding door Amsterdam zijn onze specialiteit.

Neem contact op met Bureau Boeiend voor alle mogelijkheden via de contactpagina.